Henkilökunta

ivanb

Ivan Bazoulev, koulutettu hieroja

suomi, englanti, venäjä

Koulutettu hieroja, personal trainer, C.H.E.K. Exercise coach ja viimeisen vuoden fysioterapiaopiskelija. Minulla on viiden vuoden kokemus personal trainer -sekä hierojan työstä. Hieronta työn ohella toimin HIFK-B2 jääkiekkojunioreiden fysiikkavalmentajana. Olen rauhallinen elämäntutkija, jonka suurimpana tutkimisen kohteena on ihmisen suorituskyky. Vastaanotollani käytän tietämystä kaikilta opiskelemiltani aloilta, jotta hoitosi olisi mahdollisimman kokonaisvaltainen, juuri sinun arkeen sopiva. Olen perehtynyt tuki -ja liikuntaelimistön vaivojen hoitamiseen sekä suorituskyvyn kehittämiseen. Hierontahoitoni pohjautuvat sinun toiveisiin aina vahvasta kudoksia muokkaavasta käsittelystä, suoritukseen valmistavasta herättelystä, rentoutumiseen asti.

Tervetuloa klinikalle!

img_8561

Jukka Veijo, osteopaatti

suomi, englanti

Osteopaatti ja koulutettu hieroja. Lisäksi olen valmistumassa ammattivalmentajaksi (VAT) Kisakallion urheiluopistolta. Toimin Suomen palloliiton tehtävissä Suomen naisten futsalmaajoukkueen osteopaattina/fysiikkavalmentajana ja Olarin voimistelijoiden edustusjoukkueen (Suomen maajoukkue) osteopaattina. Päivittäisessä työssäni klinikalla tutkin tarkasti ja hoidan monipuolisesti erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Hoidan ja kuntoutan näitä kehon ongelmatilanteita monipuolisilla manuaalisilla hoidoilla ja ohjaamalla harjoitteita huomioimalla aina kehon biomekaaniset ja fysiologiset tarpeet. Kiinnostus työtäni kohtaan, jatkuva kouluttautuminen ja uusin tieto alalta takaavat parhaat tulokset asiakkailleni.

Tervetuloa ja nähdään klinikalla!

img_8564

Pinja Vartiainen, koulutettu hieroja

suomi, englanti

Koulutettu hieroja, hierojan erikoisammattitutkinto (nivelliikkuvuuden edistäminen). Käytän hoidoissani mm. hieronnan perusotteita, faskiakäsittelyitä, mobilisoivaa hierontaa sekä kinesioteippausta. Tarjoan laadukasta ja ammattitaitoista kehonhuoltoa niin työssäkäyville kuin aktiiviliikkujille, erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Olen myös työskennellyt paljon esimerkiksi nuorten urheilijoiden parissa. Omaa urheilutaustaa löytyy joukkuelajien parista (jalkapallo). Vastaan klinikan hierontapalveluista. 

Tervetuloa vastaanotolle!